Tuloksia sisältömarkkinointiin räätälöinnillä

Tuloksia sisältömarkkinointiin räätälöinnillä

Moderni markkinointi vaatii erottuvuutta toimiakseen. Yritysten erikoisosaaminen korostuu ja markkinoinnin on osattava vastata tähän. Tarvitaan vuorovaikutteista palvelua ja yritysten tarpeisiin räätälityjä ratkaisuja. 
Räätälöinti, tuo puhki kulutettu trendisana, vieläkö sitä on järkevää käyttää?
Vastaus on kyllä. Mittojesi mukaan räätälöity puku istuu päällesi juuri oikealla tavalla, tuntuu hyvälle ja nostaa arvoasi. Samoin räätälöity sisältömarkkinointi vastaa yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. Tulokset puhuvat puolestaan kun tavoite on selkeä. Räätälöidyllä markkinointisuunnitelmalla saavutetaan juuri oikeanlaisia tuloksia ja asiakkaan liiketoiminta kehittyy.

Miksi nähdä räätälöinnin vaiva?
5 hengen kauneusalan yritys tavoittelee hyvin erilaisia asioita kuin monikansallinen, satoja henkilöitä työllistävä pörssiyhtiö. Jotain yhteistä näillä ääripäillä kuitenkin on: molemmilla on tarina. Se miten tarina kerrotaan oikealle kohderyhmälle vaatii räätälöintiä.

Kuten räätälöidyn puvun valmistus myös toimiva sisältömarkkinointi rakennetaan useista osista pala kerrallaan.  

  •  Mitkä ovat yrityksen kärkiosaamiset?
  •  Miten yritys erottuu kilpailijoista?
  •  Mikä on tarina kaiken takana?
  •  Kuka on kiinnostunut tutustumaan näihin aiheisiin?
  •  Mitä ongelmia liiketoimintakentällä on ja miten ne ratkotaan?
  •  Mitä hyötyä yritys tarjoaa kohderyhmälleen?
  •  Miten kohderyhmän saa aktivoitua?

Nämä ovat vain pieni lista kysymyksiä joihin jokaisen markkinointipäättäjä tulisi osata vastata. Osaatko sinä?

Miten räätälöinti on järkevää toteuttaa?


Yrityksen markkinointiosasto pohtii kohderyhmään liittyviä kysymyksiä päivittäin mutta ulkopuolisen tuoma apu voi  lopulta olla se ratkaiseva tekijä mitattavien tulosten saamisessa. Yritys on asiantuntija omalla alallaan mutta monelle markkinointi ja sen suunnittelu on vain välttämätön paha. Silloin on järkevää turvautua markkinointikentän ja medioiden asiantuntijaan.  Asiantuntijan kanssa rakennettu mediasuunnitelma ja markkinointi tavoittaa oikeat kohderyhmät kustannustehokkaasti ja vaikuttavasti.

Tehokas ja vuorovaikutteinen keino rakentaa tuloksia tuova sisältömarkkinoinnin kokonaisuus on aloittaa yhteistyö sisältöstrategisella workshopilla. Kaikki projektin avainhenkilöt saadaan saman pöydän ääreen rakentamaan yhdessä toimivaa kokonaisuutta. Turhilta palavereilta vältytään ja kaikille jää vähän enemmän aikaa tehdä sitä missä on hyvä.

Räätälöity palvelu on kallis Sana räätälöinti monesti tuo luo mielikuvan kalliista ja jopa turhasta kulusta. Sitä se ei kuitenkaan ole. Räätälöimällä markkinointikokonaisuus yrityksen tarpeisiin vältytään turhalta työltä ja turhilta välillisiltä kustannuksilta.  Tässäkin pätee vanha viisaus: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Aivan kuten räätäli kokoaa huolellisesti mittojen mukaan valmistetun täydellisen asun joka palvelee käyttäjäänsä yksilöidysti vuosienkin päästä, myös sisältömarkkinoinnin asiantuntija räätälöi asiakkaansa tarinan täydellisesti istuvaksi, kustannustehokkaaksi ja tuloksia tuovaksi sisältömarkkinoinniksi.




Lue lisää

Lue myös nämä

Kaj Hagros: Sisältömarkkinointi on mitattavaa bisnestä

 NATIIVIMAINONTA    SISÄLTÖMARKKINOINTI  Jos yritys pystyy markkinoinnillaan kaksinkertaistamaan saapuvien tarjouspyyntöjen määrän, se voi pian arvioida, kuinka paljon itse kaupantekokin kiihtyy, Kaj Hagros sanoo.

Lue artikkeli

Miksi B2B-sisältömarkkinointi epäonnistuu?

Viimeisten vuosien aikana on hehkutettu paljon sisältmarkkinointia. Tässä markkinointipäättäjien 3 yleistä kompastuskiveä.

Lue artikkeli

Tarinan voima ja miten sillä saadaan uusia asiakkaita?

Markkinointipäättäjän ikiaikainen haaste on rakentaa yrityksen markkinointi mahdollisimman kustannustehokkaaksi, mutta kuitenkin tuloksia tuottavaksi ja liiketoimintaa kasvattavaksi kokonaisuudeksi. 

Lue artikkeli

Testimonial User Image

Tomas Forsbäck

Founder

"

Palvelumme auttaa yritystäsi pääsemään satojen tuhansien suomalaisten ulottuville, mutta maksat vain niistä, jotka lukevat artikkelisi. Aloita kohdennettu, monimediainen sisältömarkkinointi jo tänään.

Testimonial User Image

Kaarina Päivinen

Marketing Planner, AD, Saranen Consulting

"

Readpeakin natiivimainonnan palvelu on tehokas tapa saada uskottavaa lisänäkyvyyttä omille tai asiakkaan sisällöille. Olemme käyttäneet natiivimainontaa osana muuta markkinointikampanjaa ja se on toiminut todella hyvin tuoden ennätysmäärän kävijöitä asiakkaan www-sivuille. Readpeak myös palvelee huolehtien, että kampanjat varmasti toimivat ja uusia versioita tehdään kampanjan aikana lennosta, jotta päästään haluttuun tulokseen.

ReadPeak Logo
ReadPeak on natiivimainonnan edelläkävijä. Lähtökohtamme on aina asiakkaamme tarpeet ja tavoitteet. Innovatiivisen työkalumme kautta tavoitamme teille oikeat lukijaryhmät ja tuomme heidät aiheenne ääreen, vaikka joka päivä.
Scroll to Top